Afterlife verlengd tot 10 september

Naar een begraafplaats ga je doorgaans niet voor je lol. Maar de kunstwerken die Tot Zover toont, horen wel op die plek, in dit geval op de Oosterbegraafplaats. Een prachtig park met bijzondere graven, waar de kunstwerken goed tot hun recht komen, zeker als de zon schijnt.

Ik ken de tentoonstelling Afterlife omdat ik hiervoor het educatieve programma heb gemaakt. De kunstwerken verrasten mij door hun verscheidenheid:  een installatie met het stof van Ground Zero, geluiden van ‘hierna’ in een ruimte onder de grond, foto’s van sporen van levens, geestenmeters. Ze maken nieuwsgierig, zetten aan tot nadenken.

De tentoonstelling is verlengd tot 10 september. Wil je gaan? Vergeet dan niet een kijkje te nemen in de catalogus. En werp in het museum een blik op de foto’s die geselecteerd zijn voor de Afterlife-fotowedstrijd. Meer info: www.totzover.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *